Comodo EV tijdelijk extra voordelig

26 November 2015

Je webshop al klaar voor de decembermaand? Koop nu extra voordelig en snel een EV certificaat voor een professionele uitstraling en hogere conversie.

Tot het einde van het jaar zijn de Comodo EV certificaten in prijs verlaagd. Daarnaast zijn de prijzen van de Comodo Multidomein certificaten permanent in prijs verlaagd. 

EV voor 95 euro 

Waarom een EV certificaat?

Een EV certificaat geeft websites een professionele en betrouwbare uitstraling. Bovendien werkt het conversieverhogend. Door de groene adresbalk met bedrijfsnaam zien bezoekers in één opslag wie de eigenaar van een website is.

Nu extra snel geleverd

Sinds kort hoef je geen papieren documenten meer aan te leveren voor je aanvraag, het invullen van een online formulier is voldoende. Omdat we de validatie voor Comodo zelf uitvoeren kunnen we je certificaat meestal al in een dag leveren.

Korting op Comodo EV certificaten

De aanbieding geldt voor alle Comodo certificaten met Uitgebreide Validatie:

Deze prijzen worden automatisch berekend als je online bestelt.

Multidomein certificaten in prijs verlaagd

Multidomein certificaten zijn flexibel in gebruik omdat ze via een heruitgifte gemakkelijk aan te passen en uit te breiden zijn. Voor een Comodo PositiveSSL MDC betaal je vanaf nu € 16 inclusief twee domeinen, voor de Comodo Unified Communications € 70 inclusief twee domeinen.

Meer weten?

Bekijk de actuele prijzen, of neem even contact met ons op!

point up