Wat onze klanten zeggen

Onze ruim 50.000 klanten hebben ons objectieve advies in de afgelopen 15 jaar altijd erg gewaardeerd. We horen graag wat we goed doen of waar we nog aan kunnen werken om onze dienstverlening eventueel te verbeteren. Gemiddeld worden we beoordeeld met 5 sterren.

Angelo Hijlkema
5 sterren review

Goed en betrouwbaar

betrouwbaar Wij gebruiken al jaren de diensten van Xolphin voor al onze producten en sites. Zojuist mooi op tijd een herinnering gekregen en direct ons certificaat vernieuwd. Het zijn de kleine dingetjes die het leven makkelijk maken!

J. Kuiper
5 sterren review

Geweldig

Razendsnel, professionele uitstraling, vriendelijk, overzichtelijk en goede prijzen. 5+ sterren ;-)

Kenneth
5 sterren review

Super

Super bedrijf snelle levering een echte aanrader. Klantenservice is vriendelijk en helpen je goed.

5 sterren review Bob Zwanikken
5 sterren review

Directeur

Snel en kundig antwoord op vragen. Vlotte afhandeling van aanvragen. Service die je bijna niet meer gewend bent!

Frank Martens
5 sterren review

Klantvriendelijk en goed

Ondertussen ben ik langer dan een jaar klant bij Xolphin en neem SSL-Certificaten af. Ondertussen ook reseller geworden. De klantenservice is perfect, snel en duidelijk antwoord op je vraag. De SSL-Certificaten worden snel afgegeven waardoor wij verder kunnen. Top bedrijf!

5 sterren review Pieter Akkerman
5 sterren review

Geweldig!

Wat een geweldig snelle en nette support afdeling hebben jullie. Val ze lastig met wat domme vragen en al binnen een paar minuten een nette inhoudelijke reactie terug. Zie je niet veel meer.

5 sterren review B. van Rijn
5 sterren review

Top bedrijf

Ik ben al jaren klant. Erg vlotte en duidelijke communicatie, altijd behulpzaam en veel informatie in de FAQ. Gewoon een goed bedrijf om zaken mee te doen!

5 sterren review Jan Woudstra
5 sterren review

Goede en snelle service

Vanmorgen een EV certificaat aangevraagd en deze is vanmiddag nog geleverd. Xolphin kwam voor de zekerheid eerst zelf nog met de oplossing om tijdelijk een DV certificaat te gebruiken, die kan binnen 30 dagen opgezegd worden. Deze vorm van meedenken kan ik erg waarden. Verder ook goede en acceptabele prijzen.

5 sterren review Ruben
5 sterren review

Geweldig bedrijf

Vandaag bij Xolphin een e-mailcertificaat gekocht en inderdaad zoals vermeld had ik het certificaat binnen 15 minuten in m'n mail. Ook toen ik erachter kwam dat ik per ongeluk een spelfout had gemaakt werd ik snel geholpen en binnen een kwartier was het opgelost en had ik een nieuw certificaat binnen. Echt top service!

5 sterren review Nick
5 sterren review

First class ondersteuning!

Ongeloofelijke reactiesnelheid van jullie Supportafdeling, en altijd right to the point. Validatieproblemen, foutieve requests, installatieperikelen, noem maar op, alles wordt binnen enkele minuten duidelijk uitgelegd en opgelost. Xolphin bedankt!

Vincent Flik
4 sterren review

Prima bedrijf, denkt met je mee waar nodig, en wanneer er echt spoed is staan ze in de startblokken om met je mee te rennen!

Corine van Mourik
5 sterren review

Supersnelle en vriendelijke service, zelfs na 22.00 in de avond nog (terwijl ik zelf een fout had gemaakt). Tessa (afdeling validatie), nogmaals bedankt!

Marcellino Bommezijn
5 sterren review

Xolphin is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

5 sterren review Martijn Tomas
5 sterren review

Ik gebruik dit bedrijf al sinds jaar en dag voor allerlei soorten certificaten, vandaag weer meer dan perfect geholpen. Personeel blinkt echt uit in klantvriendelijkheid en kan niets anders zeggen dan bijzonder tevreden te zijn. Een echte aanrader.

Jeroen Tomas
5 sterren review

Al meerdere malen SSL certificaten via Xolphin besteld. Bestellen is eenvoudig, en de certificaten worden snel geleverd.

Alex
5 sterren review

Ik bestel hier al jaren mijn SSL certificaten. Oplevering is supersnel. Als er problemen zijn reageren ze snel op de e-mail (binnen 15 min. vaak). Als er problemen of vragen over de installatie zijn kan je altijd op een goed en behulpzaam antwoord rekenen.

5 sterren review Marin Heideman
5 sterren review

Wij maken al geruime tijd gebruik van de diensten van Xolphin. Onze ervaring is ZEER goed. De certificaten worden binnen enkele minuten afgeleverd. Ook de ondersteuning is gewoonweg perfect.

5 sterren review Randy ten Have
5 sterren review

Sinds iets meer dan een jaar kopen wij alle certificaten in via Xolphin. Zij zijn voor ons in die tijd geen leverancier maar een partner geworden, die altijd bereidwillig is om te helpen wanneer er iets toch mis gaat met bijvoorbeeld de installatie van SSL certificaten. Ik hoop dat deze partnership dan ook nog vele jaren mag duren!

point up