Over Xolphin

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten en digitale handtekeningen van de vertrouwde merken.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Xolphin voert de validatie van certificaten grotendeels zelfstandig uit. Hierdoor kan Xolphin de certificaten met groene adresbalk al binnen een dag uitgeven, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost.

Xolphin, a Sectigo company

In 2020 is Xolphin overgenomen door haar jarenlange partner Sectigo. Door onze 18-jarige geschiedenis van expertise en middelen te combineren met de wereldwijde CA Sectigo, hebben we een goede positie om ons aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en uit te breiden.

Meer informatie

Onze sterke punten

 • 5 sterren

  Klanten waarderen ons met 5 van 5 sterren. Vooral onze snelheid en ondersteuning bij technische vragen worden op prijs gesteld door onze klanten.
  Lees alle beoordelingen.
 • 24/7 bereikbaar

  We zitten ook 's avonds en in het weekend klaar om je te helpen met je vragen. Als het echt nodig is kun je ons zelfs 's nachts wakker bellen, maar liever niet voor dingen die ook wel even kunnen wachten.
 • 50.000 klanten

  Ruim 50.000 klanten en meer dan 2.000 resellers vertrouwen op onze expertise. Sinds 2002 hebben we zo'n 1.000.000 certificaten uitgegeven.
 • Kwaliteitsgarantie

  Onze tarieven liggen een stuk lager dan wanneer je rechtstreeks bij een leverancier bestelt. Ben je niet tevreden, dan krijg je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug. Heb je vaker certificaten nodig, word dan reseller en profiteer van nog meer korting.
 • Binnen een kwartier antwoord

  We proberen al onze mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk heeft er wel eens een mailtje wat meer tijd nodig, maar in 95% van de gevallen lukt het ons te reageren binnen een kwartier.
 • Achteraf betalen

  Het vooraf betalen of storten van een deposit is bij ons niet nodig, je kunt achteraf betalen via Ideal, overschrijving of automatische incasso.
 • EV certificaten dezelfde dag geleverd

  Als Registratie Autoriteit van Sectigo (voorheen Comodo) en GlobalSign is Xolphin uniek in Europa. Hierdoor kunnen we de validatie voor Sectigo en GlobalSign certificaten zelf uitvoeren en je certificaten snel leveren. Sectigo EV certificaten met groene adresbalk leveren we meestal op dezelfde dag! Normaal staat hier ongeveer een week voor.
 • ISO 27001

  Voor het uitgeven van certificaten voldoen we aan strenge richtlijnen. Onze informatiebeveiliging hebben we met ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat alles op dit gebied continu wordt vastgelegd, onderhouden, uitgevoerd, bewaakt, verbeterd en jaarlijks wordt gecontroleerd.
point up