Over Xolphin

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Comodo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte en Symantec.

Met meer dan 20 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Xolphin voert de validatie van certificaten grotendeels zelfstandig uit. Hierdoor kan Xolphin de certificaten met groene adresbalk al binnen een dag uitgeven, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost.

Onze sterke punten

 • 5 sterren

  Klanten waarderen ons met 5 van 5 sterren. Vooral onze snelheid en ondersteuning bij technische vragen worden op prijs gesteld door onze klanten.
  Lees alle beoordelingen.
 • 30.000 klanten

  Ruim 30.000 klanten vertrouwden sinds 2002 op onze expertise. We gaven zo'n 500.000 certificaten uit en hebben nu 480 resellers.
 • Binnen een kwartier antwoord

  We proberen al onze mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk heeft er wel eens een mailtje wat meer tijd nodig, maar in 95% van de gevallen lukt het ons te reageren binnen een kwartier.
 • EV certificaten in 1 dag

  De validatie van certificaten met de groene adresbalk (EV) leveren we gemiddeld al in een dag, doordat we zelf de validatie voor Comodo uitvoeren. Normaal staat hier ongeveer een week voor.
 • 24/7 bereikbaar

  We zitten ook 's avonds en in het weekend klaar om je te helpen met je vragen. Als het echt nodig is kun je ons zelfs 's nachts wakker bellen, maar liever niet voor dingen die ook wel even kunnen wachten.
 • Kwaliteitsgarantie

  Onze tarieven liggen een stuk lager dan wanneer je rechtstreeks bij een leverancier bestelt. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Heb je vaker certificaten nodig, word dan reseller en profiteer van nog meer korting.
 • Webtrust

  We zijn WebTrust gecertificeerd en voldoen dus aan strenge richtlijnen. Hierdoor kunnen we de validatie voor Comodo zelf uitvoeren en je certificaten snel leveren.
 • ISO 27001

  Onze informatiebeveiliging hebben we met ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat alles op dit gebied continu wordt vastgelegd, onderhouden, uitgevoerd, bewaakt, verbeterd en jaarlijks wordt gecontroleerd.