Over Xolphin

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten en digitale handtekeningen van de vertrouwde merken.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Xolphin voert de validatie van certificaten grotendeels zelfstandig uit. Hierdoor kan Xolphin de certificaten met groene adresbalk al binnen een dag uitgeven, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost.

Xolphin, a Sectigo company

In 2020 is Xolphin overgenomen door haar jarenlange partner Sectigo. Door onze 18-jarige geschiedenis van expertise en middelen te combineren met de wereldwijde CA Sectigo, hebben we een goede positie om ons aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en uit te breiden.

Meer informatie

Onze sterke punten

 • 5 sterren

  Klanten waarderen ons met 5 van 5 sterren. Vooral onze snelheid en ondersteuning bij technische vragen worden op prijs gesteld door onze klanten.
  Lees alle beoordelingen.
 • EV certificaten snel geleverd

  Als Registratie Autoriteit van Sectigo is Xolphin uniek in Europa. Hierdoor kunnen we de validatie voor certificaten zelf uitvoeren en je certificaten snel leveren. Sectigo EV certificaten leveren we binnen twee werkdagen, ons validatieteam valideert in 11 verschillende talen.
 • 50.000 klanten

  Ruim 50.000 klanten en meer dan 2.000 resellers vertrouwen op onze expertise. Sinds 2002 hebben we zo'n 1.000.000 certificaten uitgegeven.
 • Kwaliteitsgarantie

  Onze tarieven liggen een stuk lager dan wanneer je rechtstreeks bij een leverancier bestelt. Ben je niet tevreden, dan krijg je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug. Heb je vaker certificaten nodig, word dan reseller en profiteer van nog meer korting.
 • Achteraf betalen

  Het vooraf betalen of storten van een deposit is bij ons niet nodig, je kunt achteraf betalen via Ideal, overschrijving of automatische incasso.
 • ISO 27001

  Voor het uitgeven van certificaten voldoen we aan strenge richtlijnen. Onze informatiebeveiliging hebben we met ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat alles op dit gebied continu wordt vastgelegd, onderhouden, uitgevoerd, bewaakt, verbeterd en jaarlijks wordt gecontroleerd.
point up