Tokens

We leveren PKI tokens van de merken SafeNet en Feitian. Deze zijn per stuk bestellen, maar ook in grotere volumes. Wil je bestellen of meer weten? Neem dan contact met ons op via de button 'Bestellen'.

Lees hier meer informatie over PKI tokens.

SafeNet eToken Pro

De SafeNet eToken PRO maakt gebruik van twee-factor authenticatie en bevat een smartcardchip. In deze beschermde omgeving kunt u bijvoorbeeld persoonlijke sleutels, wachtwoorden en digitale certificaten opslaan. Voor authenticatie is naast het bezitten van het token, ook het bijbehorende token wachtwoord nodig.

De eToken PRO is veilig, veelzijdig en duurzaam. De behuizing is fraude- en waterbestendig. Voor gebruik is naast een beschikbare USB-poort, installatie van software op een computer benodigd.

Voorbeelden van toepassingen zijn veilige externe toegang tot VPN's en webportalen, digitale ondertekening en Pre-boot authenticatie. Voor integratie met applicaties van derden zijn tools beschikbaar.

€ 39,00 (per stuk)

SafeNet eToken

Feitian

De Feitian PKI token is compact en draagbaar, en ondersteunt meerdere algoritmes. Het token bevat een smartcard chip voor het veilig opslaan van gevoelige informatie en digitale certificaten, en daarnaast ook flash geheugen voor niet beveiligde opslag. In grote aantallen verkrijgbaar met een eigen ontwerp.

€ 19,00 (per stuk)

Feitian

point up