Xolphin op Webwinkel Vakdagen 2015

12 januari 2015

Op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2014 is Xolphin weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is hét jaarlijkse evenement voor (startende) webwinkeliers.

Een veilige, betrouwbare omgeving is essentieel voor je webwinkel. Niet alleen omdat er betalingsverkeer op je website plaatsvindt, maar ook omdat er gevoelige gegevens door klanten worden achtergelaten. Deze gegevens moeten veilig naar je webwinkel verstuurd worden. Dit realiseer je gemakkelijk met een SSL certificaat. Het meest uitgebreide SSL certificaat wordt door een groene adresbalk weergegeven. De zeer herkenbare groene adresbalk geeft je klant direct een veilig gevoel. Maar wist je dat een webwinkel met SSL ook nog eens door Google beloond wordt met een hogere positie in de zoekresultaten?

Gratis bezoeken
Op onze stand A46 (naast Bol.com en vlakbij terras 1) kun je twee dagen lang terecht voor al je vragen over SSL certificaten en het voordeel dat je hiermee kunt behalen op het gebied van veiligheid en omzet.

Praktisch
De Jaarbeurs heeft veel parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. De Webwinkel Vakdagen vind je dit jaar in hal 1 & 2. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Als je graag wat langer met een van onze medewerkers wilt spreken, laat het ons even weten, dan plannen we een afspraak met je in.


We zien je graag op de Webwinkel Vakdagen!

point up