Xolphin op Webwinkel Vakdagen 2014

13 januari 2014

Op woensdag 22 en donderdag 23 januari 2014 is Xolphin weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. De Webwinkel Vakdagen is hét jaarlijkse evenement voor (startende) webwinkeliers en vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 
 
Op onze stand C05 kunt u twee dagen lang terecht voor al uw vragen over SSL certificaten en het voordeel dat u hiermee kunt behalen op het gebied van veiligheid en omzet. Daarnaast verzorgen wij samen met branchegenoten GlobalSign en Networking4all op donderdag van 11.00 uur tot 11.30 uur een informele paneldiscussie in het thema-theater Betaaloplossingen (direct na de ingang rechts). Speerpunt tijdens deze discussie is hoe u als webwinkelier meer kunt verkopen dankzij een veilige uitstraling van uw webshop.
 
 
Praktisch
De Jaarbeurs heeft veel parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. De Webwinkel Vakdagen vindt u dit jaar in hal 1. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Als u graag wat langer met een van onze medewerkers wilt spreken, laat het ons even weten, dan plannen we een afspraak met u in.
 
We zien u graag op de Webwinkel Vakdagen!
point up