Xolphin nieuwe partner van DHPA

22 april 2014

Xolphin SSL Certificaten heeft zich aangesloten bij de DHPA. Als business partner kan Xolphin een bijdrage leveren aan het verbeteren van de veiligheid in de hostingsector.  

Xolphin SSL Certificaten heeft met ingang van heden besloten toe te treden als 34e (business) partner van de DHPA. De stichting DHPA (Dutch Hosting Provider Association) is een samenwerkingsverband van de marktleidende hostingproviders en technologie leveranciers. DHPA deelnemers en partners zijn bedrijven die daarmee aan de basis staan van de snel groeiende online economie.

De online wereld heeft in toenemende mate te maken met risico’s als cybercrime en datalekken, en het belang van goede en betrouwbare beveiliging en versleuteling is dan ook evident. “Xolphin hecht grote waarde aan heldere en eenduidige communicatie over informatiebeveiliging en versleuteling. Xolphin, als een van de grootste Nederlandse leveranciers van SSL certificaten, zet met haar 12 jaar aan opgedane kennis en ervaring het onderwerp graag prominenter op de kaart, en de samenwerking met DHPA biedt daartoe goede mogelijkheden”, aldus directeur Maarten Bremer.

“Wij zijn erg blij met het besluit van Xolphin om toe te treden als business partner van de DHPA”, zegt directeur Michiel Steltman. “Het samenwerken van DHPA en gespecialiseerde security bedrijven als Xolphin illustreert het volwassen worden van de Nederlandse online markt. De groeiende Nederlandse digitale infrastructuur sector en de toenemende aandacht voor- en inzet van security en encryptie technologie maken business modellen mogelijk voor hooggespecialiseerde spelers als Xolphin. Wij zijn trots om bedrijven als Xolphin in onze kring van business partners te mogen verwelkomen, en zien uit naar een mooie inhoudelijke samenwerking.”

point up