Xolphin WHMCS nu beschikbaar

29 augustus 2016

Met de Xolphin SSL Module voor WHMCS kun je gemakkelijk alle soorten en merken SSL certificaten direct vanuit WHMCS verkopen, aanvragen en beheren. De module is nu gratis beschikbaar voor Xolphin resellers!

Wat is WHMCS?

WHMCS is een veelgebruikte alles-in-een tool voor klantbeheer, facturatie en support voor online organisaties. Met WHMCS kun je het hele klantproces, van registratie tot automatische facturatie en beheer regelen. Zeer veel partijen bieden addons waarmee gebruikers de functionaliteit van het platform uit kunnen breiden. WHMCS wordt veel gebruikt door hostingpartijen, de vraag naar een Xolphin SSL plugin hebben we dan ook vaak gehoord! De SSL Module is mede ontwikkeld op basis van de input van klanten.

Wat kun je met de SSL Module?

De module werkt vanaf WHMCS versie 6 en heeft integraties met Plesk, cPanel en DirectAdmin. Na installatie wordt het volledige productaanbod van de SSL certificaten van Xolphin automatisch geïmporteerd, waarna je zelf de prijzen kunt instellen. Naast de standaard functies zoals het bestellen en verlengen van standaard, wildcard en multidomein certificaten heeft de SSL Module nog een aantal handige functies:

  • Automatische installatie op cPanel, DirectAdmin & Plesk.
  • Automatische verlenging en facturatie van ge├»nstalleerde certificaten.
  • Het toevoegen van domeinen aan multidomein certificaten.
  • Keuze uit drie validatiemethoden.

SSL Module gratis beschikbaar

Gebruik van de SSL module is gratis, je hebt er alleen een Xolphin reseller account voor nodig. Om gebruik te kunnen maken van alle functies heb je een hosting pakket van WHMCS nodig. Met een eigen hosting pakket kun je de module ook gebruiken, maar zonder de automatische aanvraag- en installatie functie. Download de module gratis.

point up