Sectigo Web Security Platform nu verkrijgbaar

19 januari 2021

Afgelopen jaar heeft Sectigo het Web Security Platform geïntroduceerd, dé oplossing die websites beschermt tegen vrijwel alle online bedreigingen. Vanaf nu is het Web Security Platform ook verkrijgbaar via Xolphin. Dit uitgebreide en geautomatiseerde security platform biedt een volledig web security pakket op maat - zowel met als zonder SSL certificaat.

Wat is het Sectigo Web Security Platform?

Het Sectigo Web Security Platform combineert SSL certificaten van Sectigo met acht lagen uitgebreide "set it and forget it" beveiliging, allemaal beheerd vanuit een enkel cloudgebaseerd portaal. Automatiseer dagelijkse back-ups en scans van websites, ontvang proactieve meldingen om kwetsbaarheden direct te patchen en malware te verwijderen, en meer. Sectigo Web is ook zonder SSL certificaat verkrijgbaar, en is uit te breiden naar acht verschillende componenten.

Pakketten en bundels

Om iedereen een passende oplossing aan te bieden zijn er vier Web Security pakketten samengesteld die één of meerdere van de Web Security onderdelen bevatten. Alle Sectigo SSL certificaten worden standaard geleverd met het Monitor pakket dat Web Detect bevat. De pakketten Web Remediate, Web Perform en Web Complete zijn ook los verkrijgbaar, zonder SSL certificaat.

Op het gebied van SSL zijn alle validatie niveaus en uitvoeringen te combineren met één van de Web Security pakketten, tot één bundel. Deze bundel is verkrijgbaar voor 1 tot maximaal 5 jaar. De meerjarige bundels worden als Subscription SSL uitgegeven op abonnementsbasis, waarbij vooraf eenmalig voor de hele periode wordt gefactureerd.

Meer weten?

Sectigo Web Security is nu verkrijgbaar via de Xolphin API. In de loop van dit jaar zullen we de oplossing ook direct gaan aanbieden via onze website. Wil je meer weten over de mogelijkheden, productdetails of aansluiten op onze API? Bekijk hier meer informatie. Of neem even contact op met één van onze accountmanagers via 088-775 775 3 of sales@xolphin.nl.

point up