Prijswijzigingen per 1 augustus 2014

29 juli 2014

Door het schaarser worden van IP-adressen zien we een sterke toename in de vraag naar multidomein certificaten. Hiermee is het immers mogelijk meerdere domeinen te beveiligen met één certificaat, zodat er niet voor ieder domein een apart SSL certificaat en dus uniek IP-adres nodig is. Wel zijn de prijzen nu, in vergelijking met de enkel domein certificaten, vrij hoog. Ook is het aanbod van de verschillende merken wat ingewikkeld. Daarom wijzigen er per augustus enkele prijzen. 

Standaard inbegrepen domeinen

De multidomein certificaten van de verschillende leveranciers worden geleverd met een verschillend aantal standaard inbegrepen domeinen. Bij Symantec en GlobalSign zijn er twee domeinen inbegrepen, bij Comodo op dit moment drie.
Om het aanbod te verhelderen trekken we dit recht. Het wordt dan mogelijk om multidomein certificaten van Comodo ook met twee domeinen te bestellen. De standaardprijs geldt dan dus ook voor twee in plaats van drie domeinen. Het gaat om de volgende certificaten:


Extra domeinen

Een multidomein certificaat is gemakkelijk uitbreidbaar met meer domeinen via een heruitgifte. U betaalt dan alleen de extra toegevoegde domeinen. Als bij een heruitgifte dezelfde CSR gebruikt wordt als voor de eerste aanvraag, worden bovendien alleen de extra domeinen gecontroleerd.

Prijsverlaging

Om de multidomeinnaam certificaten extra aantrekkelijk te maken voeren we ook een prijsverlaging door voor onder andere alle Comodo multidomeinnaam certificaten.

Meer weten?

 

Of neem even contact met ons op!

point up