Een nieuw hoofdstuk voor Xolphin

2 december 2020

Door Maarten Bremer, Xolphin oprichter

Vandaag markeert een belangrijke mijlpaal voor Xolphin, namelijk de aankondiging dat we zijn overgenomen door onze partner en wereldwijd toonaangevende CA Sectigo. We hebben al bijna 20 jaar een succesvolle samenwerking met Sectigo, en samen hebben we nu deze strategische stap gezet om verder te bouwen op de vele overeenkomsten tussen onze twee bedrijven.

We willen je verzekeren dat de toewijding van Xolphin aan het succes van onze resellers en klanten ongewijzigd blijft. Zowel Xolphin als Sectigo delen een visie om innovatie te stimuleren en bewezen oplossingen te bieden die bedrijven van elke omvang beschermen tegen online bedreigingen, terwijl we continu investeren in een gekwalificeerd team en een solide bedrijfscultuur.

Sinds de oprichting van Xolphin in 2002 hebben we meer dan een miljoen certificaten uitgegeven aan meer dan 50.000 klanten in Europa. We hebben ook een actief netwerk van 3000 resellers in Europa die vertrouwen op onze expertise om snel SSL certificaten te leveren om websiteverkeer te beveiligen, kwetsbaarheidsscans uit te voeren en digitale handtekeningen te leveren voor e-mail, code signing en PDF-ondertekening. Door onze 18-jarige geschiedenis van expertise en middelen te combineren met Sectigo, hebben we een goede positie om ons aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en verder te bouwen op onze successen en de verwachtingen van klanten en resellers te blijven overtreffen. We zouden niet zijn waar we nu zijn zonder de niet-aflatende toewijding van onze medewerkers en de loyale steun van onze klanten en het partnernetwerk. Het vertrouwde merk blijft hetzelfde maar wordt versterkt – we zullen bekend staan als Xolphin, A Sectigo Company.

Je kunt van ons het volgende blijven verwachten:

  • De klant staat voorop

We zijn trots op de goede boordelingen van onze klantenservice. Onze focus op klanttevredenheid wordt verder versterkt door onze krachten te bundelen met Sectigo. Met een uitgebreid wereldwijd verkoop- en supportteam blijft onze toewijding aan snelle en betrouwbare levering van SSL certificaten intact.

  • Uitgebreid pakket aan oplossingen

Door het aansluiten bij de wereldwijde organisatie van Sectigo, kan ons team klanten een uitgebreide set aan digitale identiteits- en webbeveiligingsoplossingen bieden. Bijvoorbeeld toegang tot het volledige portfolio van Sectigo's oplossingen, waaronder Sectigo Web Security Platform, Sectigo Certificate Manager en andere innovatieve beveiligingstechnologieën. Bovendien zal onze wereldwijde voetafdruk voor ondersteuning en validatie exponentieel toenemen en een positieve invloed hebben op de snelheid van uitgifte van certificaten.

  • Toonaangevende ervaring

Sectigo is een toonaangevende CA met meer dan 20 jaar ervaring in online vertrouwen over de hele wereld. Xolphin heeft zich na 18 jaar gevestigd als de grootste aanbieder van SSL certificaten en digitale handtekeningen in Nederland. Samen bouwen we aan klantervaring van wereldklasse, en benutten we onze gecombineerde branchekennis om de tevreden klanten en partners van Xolphin nog beter van dienst te zijn.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Voor mij persoonlijk voelt dit als een logische stap om Xolphin op professionele wijze verder te laten groeien terwijl ik meer ruimte krijg om mij achter de schermen met meer technische zaken bezig te houden. We zijn daarom ook erg verheugd over dit volgende hoofdstuk van ons bedrijf terwijl we onze krachten bundelen met Sectigo.

Persbericht van Sectigo

Xolphin FAQ

point up