Comodo en Xolphin lanceren Comodo Nederland

16 september 2015

Comodo, een internationale innovatieve partij en ontwikkelaar van online beveiligingsoplossingen, kondigt vandaag de uitbreiding van haar overeenkomst met Xolphin B.V. aan, een Web Trust geaccrediteerde Public Key Infrastructure (PKI) dienstverlener gevestigd in Heerhugowaard, Nederland.

Als onderdeel van deze samenwerking heeft Comodo Xolphin de mogelijkheid gegeven de website www.comodo.nl te lanceren. Xolphin gaat hiermee de beveiligingsproducten en oplossingen van Comodo promoten en verkopen. Comodo en Xolphin werken samen sinds 2002. Tegenwoordig is Xolphin een van de grootste PKI dienstverleners in Nederland.

Deze samenwerking geeft klanten in Nederland en de Benelux de mogelijkheid alle SSL certificaten, oplossingen en antivirus producten van Comodo af te nemen met lokale en daardoor zeer snelle verwerking en ondersteuning van Xolphin.

“We zijn erg blij met deze mogelijkheid tot het uitbreiden van onze samenwerking met Xolphin”, zeg James Langman, Vice President van Business Development voor Comodo. “Xolphin heeft veel ervaring met het verzorgen van PKI diensten voor vele online organisaties, en ze hebben veel aanzien op het gebied van techniek en support. Dit nieuwe initiatief geeft ons de mogelijkheid onze aanwezigheid in een belangrijke markt te verstevigen. “

Maarten Bremer, CEO van Xolphin, vertelt: “We zijn erg enthousiast over de lancering van de nieuwe Comodo Nederland website en het vertegenwoordigen van het merk Comodo. Ons ervaren validatie en support team biedt Comodo klanten en resellers in Nederland extra voordelen zoals een Nederlandstalig uitgifteproces, zeer snelle levering en 24/7 Nederlandstalige ondersteuning.”

Lees hier het Engelstalige persbericht.

point up