HSM

We leveren HSM's van de Duitse fabrikant Utimaco. Utimaco Hardware Security Modules zijn gecertificeerd volgens de hoogste beveiligingsstandaarden, waardoor ze je gegevens en bedrijfsprocessen optimaal kunnen beschermen. Er zijn verschillende basismodellen die weer verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen qua capaciteit.

Hier lees je meer informatie over Hardware Security Modules. Hieronder vind je ons aanbod op het gebied van HSM's. Wil je meer weten of een prijsopgave? Neem dan contact met ons via de buttton 'offerte aanvragen'. Of neem contact met ons op via 088-775 775 3.

df

SecuritySever Se serie

Verkrijgbaar vanaf € 3.900

De CryptoServer Se PCIe serie biedt goede bescherming voor de opslag van sleutels en andere gevoelige informatie en voldoet aan de commerciƫle eisen op het gebied van veiligheid. Door de brede ondersteuning van standaarden en integratiemogelijkheden geschikt voor veel toepassingen, zoals PKI en database encryptie. De HSM biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding voor algemeen gebruik. De SecurityServer SE is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen qua capaciteit en twee qua behuizing:

  • PCIe, een plug-in kaart die met PCI Express bus aan te sluiten is op een applicatie, verkrijgbaar vanaf € 3.900
  • Standalone LAN uitvoering te koppelen met een server, verkrijgbaar vanaf € 11.100

SecurityServer CSe serie

De CryptoServer CSe voldoet aan de allerhoogste fysieke eisen op het gebied van beveiliging, en bevat sabotage werende technologie voor het beveiligen van gevoelig sleutelmateriaal. De HSM is uitgerust met speciale sensoren die in het geval van een aanval garanderen dat alle opgeslagen sleutels en certificaten worden verwijderd.Dit maakt de HSM erg geschikt voor toepassingen en branches met hoge fysieke beveiligingseisen, zoals overheden en banken. De HSM is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen qua snelheid en 2 verschillende behuizingen:

  • PCIe, een plug-in kaart die met PCI Express bus aan te sluiten is op een applicatie, verkrijgbaar vanaf € 8.000
  • Standalone LAN uitvoering te koppelen met een server, verkrijgbaar vanaf € 16.900

SecurityServer CP5 Se serie

De CryptoServer is gebaseerd op is een 'Qualified Signature Creation Device' en voldoet aan eIDAS en Common Criteria Deze HSM is ideaal voor het genereren van gekwalificeerde handtekeningen, remote signing, OCSP en timestamping. De SecurityServer SE is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen qua capaciteit en twee qua behuizing:

  • PCIe, een plug-in kaart die met PCI Express bus aan te sluiten is op een applicatie, verkrijgbaar vanaf € 5.700
  • Standalone LAN uitvoering te koppelen met een server, verkrijgbaar vanaf € 12.600
SecurityServer CP5

point up